Uit elkaar? Kosteloos eerste advies

Wij informeren u graag over de mogelijkheid van een kosteloos en vrijblijvend eerste advies. Zowel over beïndiging samenlevingscontract als over echtscheiding.

Vind een echtscheidingsnotaris
Nederland

Vul hieronder uw postcode in voor een notaris bij u in de buurt

Zoekresultaten

Er zijn 1 resultaten
Notaris Anke Wöltgens
Anke Wöltgens
Noordersingel 45     
9401 JW Assen
T: 0592 - 33 66 66

Anke Wöltgens is echtscheidingsnotaris in Assen. Zij is een betrouwbare expert als het aankomt op het regelen van echtscheidingen.  Anke heeft veel ervaring in alles wat er komt kijken bij het ontbinden van een huwelijk of het beëindigen van een samenwoonrelatie.

Anke Wöltgens behartigt op vertrouwelijk en onpartijdige wijze uw gezamenlijke belangen. Ze helpt u graag bij het maken van afspraken rond de kinderen en regelt alles rond het huis en de hypotheek. Ook kan ze u adviseren over het afwikkelen van de huwelijksvoorwaarden en de splitsing van het pensioen. Omdat Anke Wöltgens notaris is, kan zij meteen de noodzakelijke aanpassingen  in uw testamenten doorvoeren en de akten van verdeling opstellen. Wel zo prettig en kostenbesparend. U kunt ook bij haar terecht voor algemene vragen over de afwikkeling van een scheiding en de verdeling (ook zonder uw ex-partner).

‘Een scheiding via ons kantoor is een keuze voor scheiding via bemiddeling om zo goed mogelijk uit elkaar te gaan. Omdat mijn werk als echtscheidingsnotaris zeer persoonlijk is, is het belangrijk om te kunnen luisteren en me te kunnen inleven. Gelukkig kan ik ook goed relativeren en heb ik een gezonde dosis humor. Het is dankbaar werk om mensen door de woelige periode van een echtscheiding te kunnen loodsen zodat zij zich zo gauw mogelijk weer op hun nieuwe toekomst kunnen richten.’ 

Anke Wöltgens

Noordersingel 45     
9401 JW Assen
T: 0592 - 33 66 66

notariskantoor.nu