Uit elkaar? Kosteloos eerste advies

Wij informeren u graag over de mogelijkheid van een kosteloos en vrijblijvend eerste advies. Zowel over beïndiging samenlevingscontract als over echtscheiding.

Vind een echtscheidingsnotaris
Nederland

Vul hieronder uw postcode in voor een notaris bij u in de buurt

Zoekresultaten

Er zijn 5 resultaten
Notaris Ans Post
Ans Post
Beatrixpark 10      
7101 BN Winterswijk     
T: 0543 - 548888

Mr. Ans Post is echtscheidingsnotaris in Winterswijk. Zij verzorgt ook de echtscheiding voor mensen uit Doetinchem, Lichtenvoorde, Groenlo, Aalten, en andere gemeenten in de Achterhoek. Als u beiden wil scheiden maakt zij uw scheiding in orde. Zij helpt u goede afspraken met elkaar te maken over de kinderen, alimentatie betalen, uw woonsituatie en eventuele verdeling van het huis en andere onderdelen van de scheiding. Verder regelt notaris Post de formaliteiten van de echtscheiding voor u.

Meer informatie
Ans Post is sinds 1 januari 1999 notaris bij Hobbelink & Buitink te Winterswijk, aan welk kantoor drie notarissen en drie kandidaat-notarissen zijn verbonden. Zij is al sinds 1983 werkzaam in het notariaat in Winterswijk. Zij is gehuwd en heeft drie kinderen.

Al sinds haar benoeming heeft zij aangegeven interesse te hebben in mediation. In 2004 heeft zij de opleiding tot mediator gevolgd. Vervolgens heeft zij in haar praktijk mediation in verschillende gevallen toegepast. In 2007 heeft zij de Vervolgopleiding tot notariële scheidingsbemiddelaar (nieuwe stijl) met succes gevolgd bij de VMSN. Een opleiding, die niet alleen de aspecten van het huwelijksvermogensrecht, het opstellen van een ouderschapsplan en het opstellen van een echtscheidingsconvenant bevatte, maar die ook door middel van rollenspellen vele psychologische aspecten naar voren bracht. De opleiding werd mede gegeven door ervaren psychologen, aangesloten bij het NIP. Naast deze specialisatie-opleidingen heeft zij ook nog diverse cursussen gevolgd op het gebied van alimentatierekenen, verdeling van pensioenen en het opstellen van convenanten.

Ans Post

Beatrixpark 10      
7101 BN Winterswijk     
T: 0543 - 548888

www.hobbelinkenbuitink.nl