Uit elkaar? Kosteloos eerste advies

Wij informeren u graag over de mogelijkheid van een kosteloos en vrijblijvend eerste advies. Zowel over beïndiging samenlevingscontract als over echtscheiding.

Vind een echtscheidingsnotaris
Nederland

Vul hieronder uw postcode in voor een notaris bij u in de buurt

Zoekresultaten

Er zijn 5 resultaten
Notaris Leon Kersten
Leon Kersten

Markt 10
5361 GH Grave
T: 0485 - 451276           

Leon Kersten is echtscheidingsnotaris in het land van Cuijk en Maasduinen. Vanuit zijn kantoor in Grave begeleidt hij echtscheidingen en scheidingen na een samenwoonrelatie. Zijn werkgebied strekt zich vanaf de gemeente Mill en Sint Hubert uit tot Nijmegen, Wijchen, Beuningen, Grave , Cuijk, Boxmeer en Uden.

Leon Kersten heeft zich gespecialiseerd in echtscheidingen en via zijn kantoor kan een scheiding volledig, tot en met de verdeling van de woning, worden geregeld. Hij heeft de specialistische opleiding tot NMI-mediator en VMSN-scheidingsbemiddelaar gevolgd en gebruikt dit in combinatie met zijn uitgebreide kennis op het gebied van familierecht bij alle zaken die bij een echtscheiding spelen.

De scheiding via de echtscheidingsnotairs heeft volgens Leon Kersten veel voordelen:
"Als notaris begeleid ik de scheidende partners om in onderling overleg tot een evenwichtige oplossing komen. Niet alleen voor de verdeling van goederen maar ook met betrekking tot afspraken over alimentatie of een ouderschapsplan.
Een door de scheidende partners zelf gevonden oplossing is altijd beter dan een oplossing via wederzijdse advocaten of door een rechter is opgelegd. De scheiding verloopt dan ook vaak sneller.

Als echtscheidingsnotaris kan ik ook de verdeling of overdracht van de woning en het vestigen van een nieuwe hypotheek regelen. Verder kan ik als notaris en estate-planner adviseren over het wijzigen/opstellen van een testament en diverse familierechtelijke en fiscale zaken. Alles blijft daarbij in één hand zodat ook gen tijd wordt verspild en er geen onnodige, dubbele kosten worden gemaakt.

Verder vind ik het belangrijk dat alle ingewikkelde zaken die bij de scheiding komen kijken in begrijpelijke en duidelijke taal worden uitgelegd en met elkaar worden besproken".

Leon Kersten

Markt 10
5361 GH Grave
T: 0485 - 451276

www.kerstenwilhelm.nl