Uit elkaar? Kosteloos eerste advies

Wij informeren u graag over de mogelijkheid van een kosteloos en vrijblijvend eerste advies. Zowel over beïndiging samenlevingscontract als over echtscheiding.

Vind een echtscheidingsnotaris
Nederland

Vul hieronder uw postcode in voor een notaris bij u in de buurt

Zoekresultaten

Er zijn 5 resultaten
Notaris Bart Jongenelen
Bart Jongenelen
Appelaarseweg 14      
4793 EK Fijnaart     
T: 0168-463550

Mr. Bart Jongenelen is echtscheidingsnotaris in Fijnaart, Moerdijk, Steenbergen, Roosendaal, Bergen op Zoom en verdere omgeving. Als u beiden wil scheiden maakt hij uw scheiding in orde. Hij helpt u goede afspraken met elkaar te maken over de kinderen, alimentatie betalen, uw woonsituatie en eventuele verdeling van het huis en andere onderdelen van de scheiding. Verder regelt Bart Jongenelen alle formaliteiten van de echtscheiding voor u.

‘Bij scheidingsbemiddeling draait het erom voor beide partijen een zo goed mogelijke balans te creëren. Beide partijen moeten zich in de oplossing kunnen vinden. Vooral als er kinderen zijn, is het voor beide partijen van belang om ook na de echtscheiding nog normaal met elkaar om te kunnen gaan. Het geeft mij voldoening als ik daarin een rol kan spelen.’

Meer informatie
Bart Jongenelen: ‘De laatste jaren krijg ik steeds vaker de vraag of ik cliënten zou willen begeleiden bij hun echtscheiding. De vraag ligt eigenlijk voor de hand. Mensen die vaker met een notaris te maken hebben, weten dat een notaris een professionele en onpartijdige dienstverlener is. De notaris is van oudsher de specialist op het gebied van personen- en familierecht, huwelijksvermogensrecht en erfrecht. (Ex-) partners moeten in het kader van de echtscheiding bijna altijd ook naar de notaris voor de verdeling van hun vermogen en het aanpassen van hun testament, dus waarom zou de notaris ook de echtscheiding zelf niet regelen?

Door de toenemende vraag ben ik mij verder gaan verdiepen in het echtscheidingsrecht. Ons kantoor heeft alle deskundigheid in huis. Twee van onze kandidaat-notarissen houden zich net als ik bezig met scheidingsbemiddeling. Inmiddels hebben wij in de regio bekendheid als notariskantoor dat zich bezighoudt met scheidingsbemiddeling.’

Bart Jongenelen is werkzaam in het notariaat sinds 1989. Sinds 1999 is hij als notaris verbonden aan het kantoor van Cornelissens Jongenelen Netwerk Notarissen. Hij is getrouwd en vader van twee kinderen.

Bart Jongenelen
Appelaarseweg 14      
4793 EK Fijnaart     
T: 0168-463550           

cjnotarissen.nl