Uit elkaar? Kosteloos eerste advies

Wij informeren u graag over de mogelijkheid van een kosteloos en vrijblijvend eerste advies. Zowel over beïndiging samenlevingscontract als over echtscheiding.

Vind een echtscheidingsnotaris
Nederland

Vul hieronder uw postcode in voor een notaris bij u in de buurt

Zoekresultaten

Er zijn 5 resultaten
Notaris Henk van Kruijsdijk
Henk van Kruijsdijk
Dorpstraat 158      
5504 HM Veldhoven     
T: 040 - 230 94 94

Mr. Henk van Kruijsdijk is echtscheidingsnotaris in Veldhoven bij Eindhoven. Hij kan ook de echtscheiding verzorgen voor mensen uit Eindhoven, Valkenswaard en verdere omgeving. Als u beiden wil scheiden maakt hij uw scheiding in orde. Hij helpt u goede afspraken met elkaar te maken over de kinderen, alimentatie betalen, uw woonsituatie en eventuele verdeling van het huis en andere onderdelen van de scheiding. Verder regelt notaris Van Kruijsdijk de formaliteiten van de echtscheiding voor u.

Meer informatie
Henk van Kruijsdijk: ‘Mensen gaan steeds vaker naar de notaris om te scheiden. Wij regelen een scheiding van A tot Z, buiten de rechter om. Wij zijn van oudsher thuis in het personen- en familierecht, erfrecht en huwelijksvermogensrecht. Mensen moeten voor dit soort zaken toch naar de notaris als ze uit elkaar gaan. Het ligt voor de hand om ook de scheiding door de notaris te laten regelen.

Cliënten vinden het prettig om bij de notaris te scheiden, is mijn ervaring, vanwege de goede, professionele en onpartijdige behandeling. Ik vind het een uitdaging om mensen die in een moeilijke situatie zitten toekomstgericht verder te helpen. Ze hoeven niet als partners verder, maar wel als ouders als er kinderen zijn. Dat doen zij via hun zelfgemaakte brug. Zij komen zelf met oplossingen en als notaris zorg ik voor de begeleiding. Ik zorg ervoor dat zij goed geïnformeerd zijn over de consequenties van hun beslissingen.

De uitdaging om bij elke echtscheiding een zo goed mogelijke balans te creëren tussen beide ex-partners, is er elke keer weer. Bij een echtscheiding komt de hele breedte van het notarisvak ook kijken. Dat maakt het boeiend.

Ons kantoor heeft veel deskundigheid in huis. Wij zijn in deze regio gespecialiseerd in echtscheiding en letten goed op de kwaliteit van onze dienstverlening. Toch blijf ik steeds op zoek naar verbeteringen. Door goed te luisteren naar de klant en mee te gaan in zijn spoor.’

Henk van Kruijsdijk is lid van de maatschap Notarishuys Veldhoven.

Henk van Kruijsdijk

Dorpstraat 158      
5504 HM Veldhoven     
T: 040 - 230 94 94

notarisveldhoven.nl