Uit elkaar? Kosteloos eerste advies

Wij informeren u graag over de mogelijkheid van een kosteloos en vrijblijvend eerste advies. Zowel over beïndiging samenlevingscontract als over echtscheiding.

Vind een echtscheidingsnotaris
Nederland

Vul hieronder uw postcode in voor een notaris bij u in de buurt

Zoekresultaten

Er zijn 5 resultaten
Notaris Marlies Dijkstra
Marlies Dijkstra
Prins Hendriklaan 21A      
5707 CJ Helmond     
T: 0492 - 53 68 68

Marlies Dijkstra-Olijhoek is echtscheidingsnotaris in Helmond. Zij kan ook de echtscheiding verzorgen voor mensen uit Gemert, Geldrop, Nuenen en verdere omgeving. Als u beiden wil scheiden maakt zij uw scheiding in orde. Zij helpt u goede afspraken met elkaar te maken over de kinderen, alimentatie betalen, uw woonsituatie en eventuele verdeling van het huis en andere onderdelen van de scheiding. Verder regelt notaris Dijkstra de formaliteiten van de echtscheiding voor u.

Meer informatie
Haar specialisatie is familierecht. Zij heeft veel ervaring met alle aspecten van echtscheiding, waaronder ouderschapsplannen. Marlies Dijkstra werkt in het notariaat sinds 1996 en is sinds 2003 als notaris verbonden aan het notariskantoor Oidtmann – Meijer – Dijkstra Notarissen in Helmond.

Marlies Dijkstra: ‘Ik ben me gaandeweg gaan specialiseren in het familierecht. Het spreekt me erg aan om mensen te begeleiden bij hun echtscheiding. Mensen zijn samen aan iets begonnen, ik vind dat ze dan ook op een harmonieuze manier uit elkaar moeten kunnen gaan. Ik vind het fijn om mensen behulpzaam te zijn. Om betrokken te zijn bij cliënten en in hun verhaal te duiken. Ik streef ernaar samen met de partijen tot een goede oplossing te komen waar zij zich beiden in kunnen vinden. Vooral als er kinderen zijn, wil ik graag voorkomen dat er ruzie ontstaat. Goed onderling overleg leidt dan tot een win-win situatie.

Als notaris kun je de zaken voor cliënten goed regelen bij echtscheiding vanwege je onafhankelijkheid en onpartijdigheid. Doordat alles in één hand is, kan ik zorgen voor de beste begeleiding en een compleet traject aanbieden. Want mensen gaan niet alleen scheiden, ze willen vaak ook hun testamenten aanpassen en er moet bijvoorbeeld een akte van verdeling komen. Omdat ik op de hoogte ben van problemen die hierbij de kop op kunnen steken, probeer ik die vooraf te ondervangen in het echtscheidingsconvenant.

Het is mijn dagelijks werk om mensen te begeleiden bij hun echtscheiding. Het geeft mij veel voldoening als ik kan bereiken dat cliënten samen tot een oplossing komen. Ik kan de echtscheiding niet voor hen oplossen, maar wel de gevolgen goed regelen. Het is prettig als cliënten dan tevreden de deur uit gaan.’

Mr Marlies Dijkstra werkt in de maatschap Oidtmann – Meijer – Dijkstra Notarissen.

Marlies Dijkstra

Prins Hendriklaan 21A      
5707 CJ Helmond     
T: 0492 - 53 68 68

omdnotarissen.nl