Uit elkaar? Kosteloos eerste advies

Wij informeren u graag over de mogelijkheid van een kosteloos en vrijblijvend eerste advies. Zowel over beïndiging samenlevingscontract als over echtscheiding.

Vind een echtscheidingsnotaris
Nederland

Vul hieronder uw postcode in voor een notaris bij u in de buurt

Zoekresultaten

Er zijn 1 resultaten
Notaris Arthur de Kok
Arthur de Kok
Bekenhorst 15      
7622 CJ Borne     
T: 074 - 266 13 93

Mr. Arthur de Kok is echtscheidingsnotaris in Borne. Hij kan ook de echtscheiding verzorgen voor mensen uit Almelo, Hengelo (Overijssel), Tubbergen, Hof van Twente en verdere omgeving. Als u beiden wil scheiden maakt hij uw scheiding in orde. Hij helpt u goede afspraken met elkaar te maken over de kinderen, alimentatie betalen, uw woonsituatie en eventuele verdeling van het huis en andere onderdelen van de scheiding. Verder regelt notaris De Kok de formaliteiten van de echtscheiding voor u.

Meer informatie
Ik ben Arthur de Kok, notaris, en sinds 1994 werkzaam als partner in de algemene praktijk bij Kuhlmann Westerhof & De Kok. Ik woon samen en heb twee kinderen. Uit persoonlijke belangstelling heb ik in 1999 de cursus Echtscheidingsrecht gevolgd. Dit gebied heeft steeds meer mijn belangstelling gekregen. In 2001 en 2002 is door mij het certificaat tot Mediator (bemiddelaar) behaald en heb ik de specialisatie Echtscheidingsmediator met succes afgerond.

Ik ben nu vrijwel full-time werkzaam op het gebied van echtscheiding. Ik vind het mooi werk om, wanneer zakelijke aspecten en emoties beide een rol spelen, toch tot een oplossing te komen waar de betrokkenen mee verder kunnen.

Tijdens de verschillende opleidingen en verdiepingscursussen heb ik mij onder meer de volgende onderwerpen eigen gemaakt:
- huwelijksvermogensrecht
- ouderschapsplan
- pensioenverevening en -verrekening
- fiscale gevolgen van echtscheiding
- levensverzekeringen en echtscheiding
- alimentatierekenen
- echtscheidingsconvenant
- echtscheidingsprocesrecht
- psychologische gevolgen van echtscheiding

Ik werk mee als redacteur aan het handboek Familievermogensrecht, een naslagwerk voor notarissen. Vanwege mijn kennis en ervaring word ik regelmatig gevraagd cursussen en lezingen te geven over echtscheidingsrecht. Ik ben voorts actief in de VMSN (Vereniging Mediators en Scheidingsbemiddelaars in het Notariaat).

Mr Arthur de Kok werkt in de maatschap Kuhlmann Westerhof & De Kok.

Arthur de Kok
Bekenhorst 15      
7622 CJ Borne     
T: 074 - 266 13 93
kwdk.nl