Uit elkaar? Kosteloos eerste advies

Wij informeren u graag over de mogelijkheid van een kosteloos en vrijblijvend eerste advies. Zowel over beïndiging samenlevingscontract als over echtscheiding.

Vind een echtscheidingsnotaris
Nederland

Vul hieronder uw postcode in voor een notaris bij u in de buurt

Zoekresultaten

Er zijn 1 resultaten
Notaris Marjolein Elings
Marjolein Elings
Woudenbergseweg 5      
3701 BA Zeist     
T: 030 - 692 08 66

Marjolein Elings is echtscheidingsnotaris in Zeist. Haar cliënten komen uit de hele regio, zoals de gemeenten Zeist, Utrechtse Heuvelrug, De Bilt, Soest en Wijk bij Duurstede. Haar specialismen zijn familierecht (in het bijzonder echtscheidingsbemiddeling), estateplanning en de ondernemerspraktijk. Alimentatie berekenen, kinderalimentatie, wonen, bezoekregelingen of co-ouderschap voor de kinderen in onderling overleg met beide partijen zijn bij haar in goede handen.

Meer informatie
‘Ik werk 22 jaar in het notariaat, sinds 11 jaar als notaris. Die uitgebreide ervaring én mijn mediation-opleiding zorgen ervoor dat ik echt wat kan betekenen voor mensen die bij me komen. Daarbij kan ik me goed verplaatsen in de mensen die middenin het scheidingsproces zitten. Ik kan goed luisteren en bespreek met mensen wat er speelt, zonder het gesprek te laten escaleren.

Ook de zakelijke afwikkeling is bij mij in goede handen. Bij echtscheiding speelt meestal veel meer dan de scheiding: de verdeling van de boedel, de woning en pensioenen. Vaak moeten complexe zaken geregeld worden onder tijdsdruk. Mijn jarenlange ervaring en opgebouwde deskundigheid komen dan goed van pas. Ook zorg ik voor de familierechtelijke wijzigingen ná de scheiding, zoals aanpassingen in het testament.

Mediation is in veel gevallen een heel goede methode, waar veel vraag naar is. Als notaris heb je dan een prachtige rol als onpartijdige derde. Maar het vergt wel inzet van de betrokkenen. Als partners vechtend over straat rollen, is het minder geschikt. Ik streef ernaar dat mensen tevreden de deur uitgaan, met een convenant waar ze nog jaren mee verder kunnen.'

Marjolein Elings

Woudenbergseweg 5      
3701 BA Zeist     
T: 030 - 692 08 66

vanrhijnnotarissen.nl