Uit elkaar? Kosteloos eerste advies

Wij informeren u graag over de mogelijkheid van een kosteloos en vrijblijvend eerste advies. Zowel over beïndiging samenlevingscontract als over echtscheiding.

Vind een echtscheidingsnotaris
Nederland

Vul hieronder uw postcode in voor een notaris bij u in de buurt

Zoekresultaten

Er zijn 2 resultaten
Notaris Helma Leonhard
Helma Leonhard
Straatweg 7      
3051 BA Rotterdam     
T: 010 - 285 88 88

Mr. Helma Leonhard is echtscheidingsnotaris in Rotterdam. Zij kan ook de echtscheiding verzorgen voor mensen uit naburige gemeenten. Als u beiden wil scheiden maakt zij uw scheiding in orde. Zij helpt u goede afspraken met elkaar te maken over de kinderen, alimentatie betalen, uw woonsituatie en eventuele verdeling van het huis en andere onderdelen van de scheiding. Verder regelt notaris Leonhard de formaliteiten van de echtscheiding voor u.

Meer informatie
Helma Leonhard is één van de vijf notarissen van Kooijman Autar Notarissen in Rotterdam.
Na als docent aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam werkzaam te zijn geweest, begon zij in 1983 als kandidaat-notaris bij Kooijman Lambert Notarissen en werd in 2000 benoemd tot notaris. Haar praktijk bestaat vooral uit het familierecht, onder meer het erfrecht en estate-planning. Sinds enige jaren is zij mediator en begeleidt zij (echt)scheidingen.

Helma: "Scheiden is voor de betrokkenen een zwaar en altijd emotioneel beladen traject. Zeker in geval er kinderen bij betrokken zijn, kunnen de gemoederen behoorlijk verhit raken. Als je als scheidingsbemiddelaar de betrokkenen zodanig kunt begeleiden dat zij uiteindelijk toch in goed overleg samen tot oplossingen komen, is dat een heel dankbare taak."

Mr Helma Leonhard werkt in de maatschap Kooijman Autar Notarissen.

Helma Leonhard

Straatweg 7      
3051 BA Rotterdam     
T: 010 - 285 88 88

www.kooijmanautar.nl