Uit elkaar? Kosteloos eerste advies

Wij informeren u graag over de mogelijkheid van een kosteloos en vrijblijvend eerste advies. Zowel over beïndiging samenlevingscontract als over echtscheiding.

Vind een echtscheidingsnotaris
Nederland

Vul hieronder uw postcode in voor een notaris bij u in de buurt

Deze  website is een initiatief van notaris mr. Arthur de Kok. Beheer en organisatie berusten bij Hoefnagels Family Mediation.

De echtscheidingsnotarissen


De (kandidaat)notarissen die op deze site staan vermeld zijn allen Echtscheidingsnotaris. Zij zijn specialist in familierecht en van nature onpartijdig, en dus de logische keuze om uw echtscheiding te regelen. Zij kunnen de hele scheiding in overleg met u en uw partner afwikkelen, zoals de verdeling van gemeenschappelijke zaken, het berekenen van alimentatie en het vaststellen van een ouderschapsplan. De notaris kan ook de overdracht van uw huis verrichten en de afspraken die u maakt in een bindend scheidingsconvenant opnemen.

Echtscheidingsnotarissen zijn kundig in scheidingsbemiddeling. Zij weten dus hoe zij beide partijen het best kunnen bijstaan in het moeilijke proces van uit elkaar gaan.

Over Hoefnagels Family Mediation

Hoefnagels Family Mediation, de organisatie die deze website verzorgt, heeft als doel te bevorderen dat echtscheidingen zoveel mogelijk zonder onnodige ruzie door scheidingsbemiddeling plaatsvinden; en dat er goede voorlichting is over alles wat met echtscheiding te maken heeft.